Yrittäjä, liity jäseneksi!

– saat jäsenetuja ja näkyvyyttä

HKTY:n jäseneksi hyväksytään pääkaupunkiseudulla toimivat käsityö-, pienteollisuus- ja palvelualojen yritykset. Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksen johtokunta.


Miksi sinun kannattaa liittyä Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistyksen jäseneksi?

Näkyvyyttä ja yhteismainontaa
Yhdistyksen jäsenenä saat yritystietosi kotisivuillemme ja pääset mukaan yhteismainoksiin ja jäsenlehteen. Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua Yksilöllisen käsityön päivät –näyttelytapahtumaan Kaapelitehtaalla.

Kursseja
Yhdistys järjestää monipuolista koulutusta yksin ja yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa jäsenten toivomusten mukaan. Viimeksi on järjestetty mm. kuvankäsittely-, nettisivu- ja valokuvauskurssit.

Suomen Yrittäjien jäsenedut
Yhdistyksen jäsenenä olet myös Suomen Yrittäjien jäsen ja kaikki jäsenedut, lehdet ja neuvontapalvelut kuuluvat myös jäsenmaksuumme. Suomen Yrittäjien jäsenyyden kautta yhdistys on mukana pk-yritysten valtakunnallisessa edunvalvonnassa.

Kulttuuri- ja virkistystarjonta
Järjestämme jäsenyrittäjillemme perheineen virkistäviä retkiä, yritysvierailuja, opastettuja kiertokäyntejä sekä ooppera- ja teatteri-iltoja. Tapaamisilla tutustut myös muihin yrittäjiin.

Tiedotus
Yhdistyksen hkty.fi -jäsenlehti neljä kertaa vuodessa sekä Suomen Yrittäjien jäsenlehti Yrittäjäsanomat ja jäsentiedote Yrittäjäinfo kuukausittain.


Jäsenmaksut 2019
Jäsenmaksun suuruus määräytyy yrityksen työntekijämäärän mukaan.
1 hlö 125 €
2–5 hlöä 150 €
6–10 hlöä 205 €
11–20 hlöä 260 €
yli 20 hlöä 325 €
Liittymismaksu on 30 €. Jäsenmaksuun sisältyvät myös kaikki Suomen Yrittäjien jäsenedut eli laaja palvelupaketti.

 

JÄSENTIETOPAKETTI

Sähköinen esite kertoo yhdistyksen historiasta ja nykytoiminnasta pähkinänkuoressa, ja esittelee monta jäsenyrittäjäämme.

HKTY.fi -jäsenlehtiin voit tutustua lehtiarkistossamme.

Suomen Yrittäjien jäsenetuihin voit tutustua SY:n sivuilla.

Jäsenhakemuslomake  Tulosta jäsenhakemuslomake, täytä se ja lähetä lomakkeessa olevaan osoitteeseen! Postimaksu on maksettu puolestasi.

Tule mukaan toimintaamme!

Lisätietoja saat yhdistyksen toimistolta:
hkty(at)hkty.fi / puh. 09 665 637

Jos haluat jäsentietopaketin paperisena, jätä yhteystietosi tähän, niin lähetämme sinulle jäsenhakemuslomakkeen ja esitteet postissa:

 

 


Täytä postissa tullut jäsenhakemuslomake ja lähetä yhdistyksen toimistolle. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Muistathan allekirjoittaa hakemuksen!

Tervetuloa mukaan!

Käsityöyrittäjyyden asialla vuodesta 1868.