Yrittäjä, liity jäseneksi!

– saat jäsenetuja ja näkyvyyttä

HKTY:n jäseneksi hyväksytään pääkaupunkiseudulla toimivat käsityö-, pienteollisuus- ja palvelualojen yritykset. Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksen johtokunta.


Miksi sinun kannattaa liittyä Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistyksen jäseneksi?

Näkyvyyttä ja yhteismainontaa
Yhdistyksen jäsenenä saat yritystietosi kotisivuillemme ja pääset mukaan yhteismainoksiin ja jäsenlehteen. Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua Yksilöllisen käsityön päivät –näyttelytapahtumaan Kaapelitehtaalla.

Kursseja
Yhdistys järjestää monipuolista koulutusta yksin ja yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa jäsenten toivomusten mukaan. Viimeksi on järjestetty mm. kuvankäsittely-, nettisivu- ja valokuvauskurssit.

Suomen Yrittäjien jäsenedut
Yhdistyksen jäsenenä olet myös Suomen Yrittäjien jäsen ja kaikki jäsenedut, lehdet ja neuvontapalvelut kuuluvat myös jäsenmaksuumme. Suomen Yrittäjien jäsenyyden kautta yhdistys on mukana pk-yritysten valtakunnallisessa edunvalvonnassa.

Kulttuuri- ja virkistystarjonta
Järjestämme jäsenyrittäjillemme perheineen virkistäviä retkiä, yritysvierailuja, opastettuja kiertokäyntejä sekä ooppera- ja teatteri-iltoja. Tapaamisilla tutustut myös muihin yrittäjiin.

Tiedotus
Yhdistyksen hkty.fi -jäsenlehti neljä kertaa vuodessa sekä Suomen Yrittäjien jäsenlehti Yrittäjäsanomat ja jäsentiedote Yrittäjäinfo kuukausittain.


Jäsenmaksut 2023

Jäsenmaksun suuruus
määräytyy yrityksen työntekijämäärän mukaan. Jäsenmaksuun sisältyvät myös kaikki Suomen Yrittäjien jäsenedut (laaja palvelupaketti).
1 hlö 149 €
2–5 hlöä 179 €
6–10 hlöä 239 €
11–20 hlöä 289 €
yli 20 hlöä 359 €
Liittymismaksu on 30 €.

Jos olet jo Suomen Yrittäjien jäsen tai et halua palvelupakettia, maksat vain HKTY:n jäseneduista. Muista mainita asiasta jäsenhakemuksessa!
1 hlö 49 €
2–5 hlöä 79 €
6–10 hlöä 139 €
11–20 hlöä 189 €
yli 20 hlöä 259 €
Liittymismaksu on 30 €.JÄSENTIETOPAKETTI

Sähköinen esite kertoo yhdistyksen historiasta ja nykytoiminnasta pähkinänkuoressa, ja esittelee monta jäsenyrittäjäämme.

HKTY.fi -jäsenlehtiin voit tutustua lehtiarkistossamme.

Suomen Yrittäjien jäsenetuihin voit tutustua SY:n sivuilla.

Jäsenhakemus verkossa– täytä jäsenhakemus heti verkossa!

Voit myös tulostaa jäsenhakemuslomakkeen tästä ja lähettää sen täytettynä yhdistyksen toimistolle. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Muistathan allekirjoittaa hakemuksen, postimaksu on maksettu puolestasi.

Jos haluat jäsentietopaketin paperisena, lähetä meille sähköpostia hkty@hkty.fi tai soita 09 665 637, niin postitamme materiaalit sinulle.

Lisätietoja saat yhdistyksen toimistolta:
hkty(at)hkty.fi / puh. 09 665 637

Tervetuloa mukaan!

Käsityöyrittäjyyden asialla vuodesta 1868.