Yrittäjä, liity jäseneksi!

– saat jäsenetuja ja näkyvyyttä

HKTY:n jäseneksi hyväksytään pääkaupunkiseudulla toimivat käsityö-, pienteollisuus- ja palvelualojen yritykset. Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksen johtokunta.


Miksi sinun kannattaa liittyä Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistyksen jäseneksi?

Näkyvyyttä ja yhteismainontaa
Yhdistyksen jäsenenä saat yritystietosi kotisivuillemme ja painettuun jäsenmatrikkeliin, pääset mukaan yhteismainoksiin ja jäsenlehteen. Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua Yksilöllisen käsityön päivät –näyttelytapahtumaan Kaapelitehtaalla.

Kursseja
Yhdistys järjestää monipuolista koulutusta yksin ja yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa jäsenten toivomusten mukaan. Viimeksi on järjestetty mm. kuvankäsittely-, nettisivu- ja suklaanmaistelukurssit.

Suomen Yrittäjien jäsenedut
Yhdistyksen jäsenenä olet myös Suomen Yrittäjien jäsen ja kaikki jäsenedut ja neuvontapalvelut kuuluvat myös jäsenmaksuumme. Suomen Yrittäjien jäsenyyden kautta yhdistys on mukana pk-yritysten valtakunnallisessa edunvalvonnassa.

Kulttuuri- ja virkistystarjonta
Järjestämme jäsenyrittäjillemme perheineen virkistäviä retkiä, yritysvierailuja, opastettuja kiertokäyntejä sekä ooppera- ja teatteri-iltoja. Tapaamisilla tutustut myös muihin yrittäjiin.

Tiedotus
Yhdistyksen hkty.fi -jäsenlehti neljä kertaa vuodessa sekä Suomen Yrittäjien jäsenlehti Yrittäjäsanomat ja jäsentiedote Yrittäjäinfo kuukausittain.


 

Tule mukaan toimintaamme!

Lisätietoja saat yhdistyksen toimistolta:
hkty(at)hkty.fi / puh. 09 665 637

Voit tulostaa jäsenhakemuslomakkeen tästä, täytä se ja lähetä lomakkeessa olevaan osoitteeseen, ilman postimaksua!
Jasenhakemuslomake 2017

Tai jätä yhteystietosi tähän, niin saat kirjeitse tietopaketin toiminnastamme, uusimman jäsenlehden sekä jäsenhakemuslomakkeen:


Kun saat jäsenhakemuslomakkeen, täytä se ja lähetä yhdistyksen toimistolle. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Muistathan allekirjoittaa hakemuksen!

Tervetuloa mukaan!

Mainokset

Käsityöyrittäjyyden asialla vuodesta 1868.